276-190802 |
New Food Product Development | Υποχρεωτικό, Ειδικού υποβάθρου |
9 |
276-190801 |
Food Biotechnology and Industrial Fermentation | Υποχρεωτικό, Ειδικού υποβάθρου |
6 |
276-190803 |
Measurements and Process Control in the Food Industry | Υποχρεωτικό, Ειδικού υποβάθρου |
4.5 |
276-190805 |
Examination of Food Authenticity | Υποχρεωτικό, Ειδίκευσης |
3 |
276-190804 |
Physical Properties of Foods | Υποχρεωτικό, Ειδίκευσης |
4.5 |
276-190807 |
Feed Technology (by Department of Agriculture of IHU) | Προαιρετικό |
4 |
276-190806 |
Epidemiology, Microbiological Food Safety, Public Health | Υποχρεωτικό, Ειδίκευσης |
3 |
276-190808 |
Aromatic and Pharmaceutical Plants (by Department of Agriculture of IHU) | Προαιρετικό |
6 |