276-190505 |
Food Processing II | Υποχρεωτικό, Ειδικού υποβάθρου |
8 |
276-190506 |
Food Legislation | Υποχρεωτικό, Ειδικού υποβάθρου |
3 |
276-190503 |
Technology and Quality Control of Fish Products | Επιλογής Υποχρεωτικό, ειδικού υποβάθρου |
7.5 |
276-190502 |
Technology and Quality Control of Milk and Dairy Products | Επιλογής Υποχρεωτικό, ειδικού υποβάθρου |
7.5 |
276-190504 |
Statistical Process Control | Επιλογής Υποχρεωτικό, ειδικού υποβάθρου |
7.5 |
276-190501 |
Technology and Quality Control of Olive Oil and Lipids | Επιλογής Υποχρεωτικό, ειδικού υποβάθρου |
7.5 |
276-190507 |
Food Toxicology | Υποχρεωτικό, Ειδικού υποβάθρου |
4 |