Παπαγεωργίου Μαρία

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα:
Δομή και λειτουργικές ιδιότητες συστατικών των σπόρων.
Ποιοτικός έλεγχος προϊόντων σιτηρών.
Προϊόντα ελεύθερα γλουτένης.
Τεχνολογία παρασκευής άρτου και ζυμαρικών.

Βιογραφικό Σημείωμα (pdf)

Επιστημονικό Πεδίο:
Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Σιτηρών / Χημικός
Μαθήματα που διδάσκει:
(276-190103) Γενική και Ανόργανη Χημεία, (276-190106) Διατροφή και Θρεπτική Αξία Τροφίμων, (276-190506) Νομοθεσία Τροφίμων, (276-190601) Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Σιτηρών, (276-190702) Συσκευασία Τροφίμων
Γραφείο:
Κεντρικό Κτίριο, Διάδρομος Ιατρείου, Γραφείο 9
Τηλέφωνο:
+30 2310 013775
Email:
[javascript protected email address]
Δημόσια Προφίλ: