276-190802 |
Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων Τροφίμων | Υποχρεωτικό, Ειδικού υποβάθρου |
9 |
276-190801 |
Βιοτεχνολογία Τροφίμων και Βιομηχανικές Ζυμώσεις | Υποχρεωτικό, Ειδικού υποβάθρου |
6 |
276-190803 |
Μετρήσεις και Έλεγχος Διεργασιών στη Βιομηχανία Τροφίμων | Υποχρεωτικό, Ειδικού υποβάθρου |
4.5 |
276-190805 |
Έλεγχος Αυθεντικότητας Τροφίμων | Υποχρεωτικό, Ειδίκευσης |
3 |
276-190804 |
Φυσικές Ιδιότητες Τροφίμων | Υποχρεωτικό, Ειδίκευσης |
4.5 |
276-190807 |
Τεχνολογία Ζωοτροφών (από Τμήμα Γεωπονίας Δι.Πα.Ε.) | Προαιρετικό |
4 |
276-190806 |
Επιδημιολογία, Μικροβιολογική Ασφάλεια Τροφίμων, Δημόσια Υγεία | Υποχρεωτικό, Ειδίκευσης |
3 |
276-190808 |
Αρωματικά Φαρμακευτικά Φυτά (από Τμήμα Γεωπονίας Δι.Πα.Ε.) | Προαιρετικό |
6 |