276-190505 |
Επεξεργασία Τροφίμων ΙΙ | Υποχρεωτικό, Ειδικού υποβάθρου |
8 |
276-190506 |
Νομοθεσία Τροφίμων | Υποχρεωτικό, Ειδικού υποβάθρου |
3 |
276-190503 |
Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Αλιευμάτων | Επιλογής Υποχρεωτικό, ειδικού υποβάθρου |
7.5 |
276-190502 |
Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων | Επιλογής Υποχρεωτικό, ειδικού υποβάθρου |
7.5 |
276-190504 |
Στατιστικός Έλεγχος Παραγωγικής Διαδικασίας | Επιλογής Υποχρεωτικό, ειδικού υποβάθρου |
7.5 |
276-190501 |
Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Ελαιολάδου και Λιπαρών Υλών | Επιλογής Υποχρεωτικό, ειδικού υποβάθρου |
7.5 |
276-190507 |
Τοξικολογία Τροφίμων | Υποχρεωτικό, Ειδικού υποβάθρου |
4 |