Επιμορφωτικές Διαλέξεις
- Διάρκεια: 28/05/2025 13:00 - 28/05/2025 15:00
Τετάρτη 28/5 Αμφιθέατρο Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη ΔΙΠΑΕ, Σίνδος
13:00
«Ο ρόλος του επιστήμονα τροφίμων στη σύγχρονη βιομηχανία: Το παράδειγμα της Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε»
Χρήστος Μουρτζιόπουλος
Χημικός , BSc,MSc
Διευθυντής Ολικής Ποιότητας & Έρευνας και Ανάπτυξης
Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε
14:00 μ.μ.
«Ασφάλεια τροφίμων και ελεγκτικοί μηχανισμοί: Ο ρόλος της πιστοποίησης στη διαχείριση ασφάλειας τροφίμων»
Δρ. Δημήτρης Γεωργαντέλης
Χημικός , MSc, PhD Κτηνιατρικής
Lead Auditor
TÜV Hellas (TÜV Nord) A.E.