Επιμορφωτικές Διαλέξεις

  • Διάρκεια: 28/05/2025 13:00 - 28/05/2025 15:00

Τετάρτη 28/5 Αμφιθέατρο Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη ΔΙΠΑΕ, Σίνδος

 

13:00

«Ο ρόλος του επιστήμονα τροφίμων στη σύγχρονη βιομηχανία: Το παράδειγμα της Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε»

Χρήστος Μουρτζιόπουλος

Χημικός , BSc,MSc

Διευθυντής Ολικής Ποιότητας & Έρευνας και Ανάπτυξης

Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε

 

14:00 μ.μ.

«Ασφάλεια τροφίμων και ελεγκτικοί μηχανισμοί: Ο ρόλος της πιστοποίησης στη διαχείριση ασφάλειας τροφίμων»

Δρ. Δημήτρης Γεωργαντέλης

Χημικός , MSc, PhD Κτηνιατρικής

Lead Auditor

TÜV Hellas (TÜV Nord) A.E.