Διαθέσιμα θέματα πτυχιακών εργασιών (1η προσθήκη νέων θεμάτων)

Αυτά είναι μερικά διαθέσιμα θέματα πτυχιακών εργασιών. Παρακαλούνται οι φοιτητές να επικοινωνήσουν άμεσα με τους καθηγητές. Για επικοινωνία με την κυρία Κώτσιου στείλετε e-mail στο kalikotsiou@food.ihu.gr.

Κώτσιου Μελέτη της περιεκτικότητας σε ακρυλαμίδιο σε σνακ με βάση τα όσπρια
Κώτσιου Επίδραση πρότυπων αντιοξειδωτικών στον σχηματισμό ακρυλαμιδίου σε γαλάκτωμα βασισμένο σε αλεύρι οσπρίων
Ιμσιρίδου Ανάλυση προϊόντων sushi με τεχνικές DNA
Ιμσιρίδου Συστηματική ταυτοποίηση ιχθύων του γλυκού νερού με γενετικά εργαλεία
Καλογιάννη Επίδραση ελαίων μικροφυκών στις πηκτικές ικανότητες του αίματος
Καλογιάννη Παραλαβή και χαρακτηρισμός ελαίου μικροφυκών
Καραγιαννακίδης Διερεύνηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ μυϊκών/δομικών πρωτεϊνών κρέατος και γαλακτομαννάνης τριγωνέλλας
Μωρίκη Μελέτη της δυναμικής οργανικής ύλης και φυτοπλαγκτού στις μυδοκαλλιέργειες της Χαλάστρας
Σαμαράς Ανάπτυξη του μικροφύκους Scenedesmus σε υποστρωμα αναερόβιας χώνευσης
Σαμαράς Εργαστηριακή μελέτη της ανάπτυξης ενθυλακωμένων κυττάρων μικροφυκών σε διαφορετικά υποστρώματα
Σαμαράς Επίδραση CO2 στην ανάπτυξη Clorella sorokiniana με υπόστρωμα εκροή αναερόβιας χώνευσης
Σαμαράς Συγκριτική μελέτη ανάπτυξης μικροφυκών και αφομοίωσης των θρεπτικών σε εργαστηριακή και πιλοτική κλίμακα.
Σαμαράς Ανάπτυξη Clorella sorokiniana σε εκροή αναερόβιας χώνευσης από διαφορετικά στάδια επεξεργασίας