ΟΜΙΛΙΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2024 – 2025
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΠΑΕ
|
Dr. Çağla ÖZBEK, Assistant Professor, Department of Gastronomy and Culinary Art, Toros University, Mersin, Turkey |
|
Introducing Toros University, Faculty of Fine Arts Design and Architecture. Research Interests in Food Technology |
|
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, 09:00 πμ. στο αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
|
Δρ. Δημοσθένης Σταμάτης Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του Δι.Πα.Ε. |
| Τεχνητή Νοημοσύνη: Μεγάλες προσδοκίες και ηθικές προκλήσεις |
| Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024, 13:00 μμ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
|
Ζωή Γιαγκάζογλου Υποψήφια Διδάκτορας, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
| Ταυτοποίηση καρκινοειδών στην ελληνική αγορά με μοριακές τεχνικές |
| Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024, 11:00 πμ. Αίθουσα 317 |
|
Δρ. Θεόφιλος Φραγκόπουλος Μεταδιδακτορικός Ερευνητής του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
|
Πρόσληψη νιτρωδών και νιτρικών αλάτων μέσω της διατροφής: τοξικότητα και προστασία |
|
Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2024, 15:00 μμ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
|
Δρ. Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης Ομότιμος Καθηγητής Γενετικής του Τμήματος Βιολογίας του Α.Π.Θ. |
| Γενετικά αλλαγμένα φυτικά και ζωικά διατροφικά προϊόντα στο πιάτο μας. |
| Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025, 11:00 πμ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
