Αυτά είναι μερικά διαθέσιμα θέματα πτυχιακών εργασιών. Παρακαλούνται οι φοιτητές να επικοινωνήσουν άμεσα με τους καθηγητές. Για επικοινωνία με την κυρία Κώτσιου στείλετε e-mail στο kalikotsiou@food.ihu.gr.
Κώτσιου |
Μελέτη της περιεκτικότητας σε ακρυλαμίδιο σε σνακ με βάση τα όσπρια |
Κώτσιου |
Επίδραση πρότυπων αντιοξειδωτικών στον σχηματισμό ακρυλαμιδίου σε γαλάκτωμα βασισμένο σε αλεύρι οσπρίων |
Ιμσιρίδου |
Ανάλυση προϊόντων sushi με τεχνικές DNA |
Ιμσιρίδου |
Συστηματική ταυτοποίηση ιχθύων του γλυκού νερού με γενετικά εργαλεία |
Καλογιάννη |
Επίδραση ελαίων μικροφυκών στις πηκτικές ικανότητες του αίματος |
Καλογιάννη |
Παραλαβή και χαρακτηρισμός ελαίου μικροφυκών |
|
|
|
|
Καραγιαννακίδης |
Διερεύνηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ μυϊκών/δομικών πρωτεϊνών κρέατος και γαλακτομαννάνης τριγωνέλλας |
Μωρίκη |
Μελέτη της δυναμικής οργανικής ύλης και φυτοπλαγκτού στις μυδοκαλλιέργειες της Χαλάστρας |
Σαμαράς |
Ανάπτυξη του μικροφύκους Scenedesmus σε υποστρωμα αναερόβιας χώνευσης |
Σαμαράς |
Εργαστηριακή μελέτη της ανάπτυξης ενθυλακωμένων κυττάρων μικροφυκών σε διαφορετικά υποστρώματα |
Σαμαράς |
Επίδραση CO2 στην ανάπτυξη Clorella sorokiniana με υπόστρωμα εκροή αναερόβιας χώνευσης |
Σαμαράς |
Συγκριτική μελέτη ανάπτυξης μικροφυκών και αφομοίωσης των θρεπτικών σε εργαστηριακή και πιλοτική κλίμακα. |
Σαμαράς |
Ανάπτυξη Clorella sorokiniana σε εκροή αναερόβιας χώνευσης από διαφορετικά στάδια επεξεργασίας |